به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران بسيج، محمدرضا نقدي در دوره تخصصي بصيرتي مسئولان کانونهاي سازمان بسيج هنرمندان در مشهداظهار داشت: در مسئله فتنه سال گذشته، پيچيدن باطل در لباس حق بزرگترين مشکل بود که با بصيرت مردم و رهنمودهاي رهبر انقلاب ناکام ماند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور، به اثرات قيام امام حسين(ع) در زمينههاي مختلف اشاره کرد و گفت: در عاشوراي 88 نيز مهر بطلان بر انديشههاي حسين ستيزان و دشمنان اسلام و انقلاب زده شد.
نقدي، با اشاره به هنرمندي مردم در اين حادثه افزود: نشان دادن اين فتنه تنها با استفاده از ابزار هنر در قالب بصيرت امکانپذير بود.
وي با اشاره به جريان سياسي کشورهاي مستکبر براي استفاده ابزاري از جايگاه هنر گفت: بسياري از قدرتهاي غربي با استخدام هنرمندان فرهيخته و کارآمد در هر رشته، قصد تغيير اذهان عمومي در قالب هنر و چهره زيباي آن براي اهداف پليد خود را داشتند.
نقدي ادامه داد: با اين کار هنر والايي که بايد براي پيشرفت بشريت استفاده شود مورد استفاده ابزاري براي آرايش چهره خشن ستمکارترين افراد قرار ميگيرد.
وي استفاده ابزاري از هنر را خيانتي بزرگ عنوان و افزود: هنرغربي، هنري مجهز براي چپاول و زورگويي و مشکل آفرين براي جوامع مختلف است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور اظهار داشت: قدرتهاي مستکبر با وجود ريختن خون انسانهاي بيگناه، با استفاده از اصطلاح هنرمندان مختلف در زمينههاي مختلف سعي در نشان دادن چهرهاي مظلوم و انسان دوست از خود دارند.
وي درباره حوادث سال گذشته کشور نيز تصريح کرد: در فتنه سال گذشته بسياري از افراد با تأسي از همين تبليغات کاذب دشمن، وارد جريان مخالف با نظام و به صورت آگاه يا ناآگاه درصدد براندازي اين نظام مقدس شدند.
نقدي تصريح کرد: با اين حال هنرمندان متعهد به آرمانهاي والاي انساني، الهي و خداگونه و خادم و پاسبان فرهنگهاي اصيل جامعه نيز کم نيستند.
وي به وجود شهيد آوينيهاي متعدد در ايران اشاره کرد و گفت: نه تنها در ايران بلکه در ساير نقاط جهان مانند فلسطين و لبنان نيز اين جريان حقطلبي هنرمندانه وجود دارد.